Följ min blogg med bloglovin

måndag 9 januari 2012

Pitsa

Vi gör nästan alltid sammalika pizza, men då och då gör vi pizzan som en tidigare chef till mig tipsade om.

Love och jag bjöds igår på restaurang

Strimlat älgkött toppas med vitlöksost. Vid servering en klick bearnaisesås.
Japp!


Idag blev det pasta med hemmixad pesto och ugnsrostade körsbärstomater. Snabbmat!

/Åsa

3 kommentarer:

  1. Så sött Pitsa! =)
    Home made pizza slår allt och de ser smarrigt ut!
    // Tina

    SvaraRadera
  2. Haha, åååh, vilken härlig skylt :D Och lika härligt med pizza, mums!

    Jag tycker ni är värda en award! Hoppas ni tycker om sådana, för det finns en att hämta hos mig :)

    SvaraRadera
  3. Gud så gulligt! Det var dessutom inget dåligt restaurang besök! Va?! strimlat älgkött och vitlöksost!

    SvaraRadera