Följ min blogg med bloglovin

tisdag 10 april 2012

Påskmiddagen

Grillknytis med vännerna hade vi på långfredagen.
Någon slags förhoppning om vårfeeling* hade vi nog och satsade därför på grillning istället för "vanlig" påskmat.



Gästerna hade med sig lite av varje godsaker och A-C hade fixat förrätten åt alla sexton som var på plats - västerbottenspaj som serverades på en ruccolabädd tillsammans med lax och räkor.

Mycket gott!


Vi grillade olika slags kött, fläsk, älg och hjort och till det hade vi och L & P gjort panzanella, vitlökssmör (mycket gott med rostad vitlök och citron) och bröd.

Nu blev det inga bilder från själva grillningen tyvärr.


Till efterrätt hade Eva gjort sin goda äggtoddy!

En frusen variant med kaffe, choklad och päronkonjak. Jag gissar att det här receptet är liknande det som Eva gör.


Passar ju hur bra som helst på påskbordet, men funkar när som helst eftersom den är så himla god!


Må så gott!

*Lite sol blev det, med betoning på lite, men annars var det mest snöbyar och mulet hela helgen.





1 kommentar:

  1. Vilken fin dukning:) Påsken ser ut att ha varit riktigt bra hemma hos dig:)

    SvaraRadera