Idag blev det en snabblagad, enkel och god middag.
Vi köpte en varmrökt röding från Börtnan som vi åt tillsammans med kokta nypärer som jag vände runt i creme fraiche blandat med dill och gräslök.
Det blev en inte allt för bra mittimaten-bild. :)
Vi är inte särskilt bra bloggare nu. Det är för mycket annat som prioriteras, till exempel tuppen Emil och hans fem hönor...
...Marit, Charlotte, Ida, Anna Haag och Magda.
Må så gott!
/Åsa
Hahaha, vilka härliga hönsnamn:)
SvaraRaderaHåller med Mårtensson "kuliga" namn!! =))
SvaraRaderaRöding har jag nu inte testat i vår rök, bara sik o aborre. Men röding är ju en fantastisk fisk med sitt röda o mjälla kött får fiskas nästa gång vi far till vår stuga o hoppas de nappar på kroken! ;)
Fina hönor med fina namn, men vad heter tuppen??/Monica
SvaraRadera