Följ min blogg med bloglovin

tisdag 29 maj 2012

Rökt röding med dillpotatis

Idag blev det en snabblagad, enkel och god middag.

Vi köpte en varmrökt röding från Börtnan som vi åt tillsammans med kokta nypärer som jag vände runt i creme fraiche blandat med dill och gräslök.



Det blev en inte allt för bra mittimaten-bild. :)

Vi är inte särskilt bra bloggare nu. Det är för mycket annat som prioriteras, till exempel tuppen Emil och hans fem hönor...


...Marit, Charlotte, Ida, Anna Haag och Magda.




Må så gott!

/Åsa


3 kommentarer:

  1. Hahaha, vilka härliga hönsnamn:)

    SvaraRadera
  2. Håller med Mårtensson "kuliga" namn!! =))
    Röding har jag nu inte testat i vår rök, bara sik o aborre. Men röding är ju en fantastisk fisk med sitt röda o mjälla kött får fiskas nästa gång vi far till vår stuga o hoppas de nappar på kroken! ;)

    SvaraRadera
  3. Fina hönor med fina namn, men vad heter tuppen??/Monica

    SvaraRadera