Vi gör ibland ett hårt bröd som är väldigt gott!
2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
0,5 d linfrö
1 tsk salt
0,5 dl rapsolja
2,5 dl kokande vatten
2,5 dl kokande vatten
Rör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet. Rör om. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Skär rutor och häll över lite flingsalt. Grädda på 150 grader i drygt en timme.
Plättlätt!
Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar... :)
/Åsa
Plättlätt!
Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar... :)
/Åsa
Det var ju ett enkelt recept, det ska vi prova!
SvaraRaderaVad gott!! Måste jag nog testa!
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaSka nu till att göra femte satsen på någon vecka - en ny favorit på Kompaniet! Att det dessutom går geschwindt att göra är ju ingen nackdel... Vi ses!
/Anneli
Fick det hos en god vän. Supergott! Carina
SvaraRaderaDet där gör vi varje vecka! Superenkelt och gott!
SvaraRaderajag ålskar den hær brødet o h m g vad good år
SvaraRaderajag ålskar den hær brødet o h m g vad good år
SvaraRadera