Följ min blogg med bloglovin

onsdag 15 juni 2011

Kanelkryddade burgare med rödbetstzatsiki

Måste ju bara tipsa om en supergod rätt från Remsan!

Vi gjorde burgare av lammfärs (gissar att det går lika bra med nöt- eller älgfärs) och kryddade med kanel. Låter ju lite konstigt men serverat med rödbetstzatsiki blev det hur gott som helst.

Vi tjoffade i oss rubbet innan vi hann fota så tyvärr blev det ingen bild.

Kolla in receptet här!

Jag visar istället en bild på vad vi fick med posten igår!!


Ett picknickvin för hårdingar som oss!

Bara det blir bättre väder så ska vi testa det.

/Åsa

3 kommentarer:

  1. Ja, visst blev det gott. Kul att ni testade.
    Vinet låter spännande. Även om det inte blir finare väder så kanske vinet gör att vädret känns bättre ;-)

    SvaraRadera
  2. Ha, den festivalen har precis varit bara ett par mil från där jag bor. Har aldrig varit på den för det kostar alldeles för mycket och så är den nog mer för hårdingar.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Ja det var lite heavy metal över den där!

    http://smaskelismaskens.blogspot.com/

    SvaraRadera