Följ min blogg med bloglovin

torsdag 22 november 2012

Päronmarmelad med saffran och chili

För ett tag sedan gjorde jag en päronmarmelad som smaksattes med chili och saffran. Knasig kombo, men jag tänkte att den skulle bli fin till en bit god ost.
 
Jag misslyckades helt med att få den fast så jag tänkte inte blogga om den.
 
Men.
 
 
 
Även om den är jättesölig att äta så blev smaken jättebra!
 
För den som inte ska göra om receptet, som jag gjorde, så kan man helt säkert få till ett bra resultat. Orginalreceptet finns här.
 
Vi är inte så flitiga bloggare nu. Tiden räcker inte till riktigt, den här veckan har jag åkt skidor, bakat saffransbröd, varit till frissan med Tea, förhört läxor och hjälpt Love att packa inför skidläger. Några fritidsproblem har jag inte direkt.
 
Imorgon är det fredag!
 
/Åsa

5 kommentarer:

 1. Nej, man kan ju inte hinna med allt och det behöver man inte heller.
  Skidåkning är vi väldigt långt ifrån nere i våra trakter, idag har det varit ljummet och 10 grader ute... undrar om det blir någon vinter alls i år?

  SvaraRadera
 2. Spännande smakkombinationer tycker jag. Att den inte blir så fast gör ju inget. Som min lingonsylt ungefär som bara rinner. Men god och känns bra att man gjort den själv!

  SvaraRadera
 3. Trist att konsistensen inte blev bra, men smakerna låter då spännande i alla fall! Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Så ni har skidföre:-) Känns väldigt exotiskt här i regnrusket, plus 8 grader och bara tokgrått...Men nästa helg bär det av till fjällen, ska bli så skönt!


  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vilka trevliga smaker att kombinera. Låter jättegott!

  SvaraRadera