..som Terese Johaug sa på VM i vintras.
Här kommer min matfavorit från vår resa till Rom.
Vi brukar ibland göra risotto här hemma, och jag tycker att vi brukar få till den ganska bra, eller tyckte tills jag åt den här risotton i Rom.
Här kommer min matfavorit från vår resa till Rom.
Vi brukar ibland göra risotto här hemma, och jag tycker att vi brukar få till den ganska bra, eller tyckte tills jag åt den här risotton i Rom.
Det var en skaldjurs risotto, med räkor, musslor och bläckfisk, och riset och bläckfisken var tillagat exakt lagomt mycket, och smaken var helt underbar!
Hungrig efter en lång eftermiddagsvandring på Collusseum/Forum Romanum i 40-gradig hetta. |
Mitt betyg: Tipp topp tummen opp!
Problemet är bara att jag nu kommer vara mer kritisk i bedömningen av vår hemmagjorda risotto..
Må gott!
/Mattias
Nej, det är just det som kan vara problemet... det kan bli lite problem med att få det lika gott:)
SvaraRadera