Idag gjorde jag en supergod torskmiddag! Är lite stolt faktiskt, även om det inte var någon avancerad kockning i köket. :)
När jag ändå slår mig för bröstet så kan jag ju berätta att jag gjorde en rivstart nu första arbetsveckan och hade en veckoplanering för middagsmaten klar redan innan måndagen. Det du! :)
Chilin Hungarian Yellow Wax, har blivit gigantiskt stora!
Yellow Fish
600 g torsk
1 stor chili (se ovan, medelstark)
1 lime, saften
1½ dl grädde
salt o peppar
smör och/eller olja till stekning
Dela fisken i mindre bitar, stek i smör/olja tillsammans med chilin och limesaft tills fisken är genomstekt. Pudra på av örtsaltet och slå på grädden. Smaka av med svartpeppar.
Servera med buljongkokt ris, citronklyftor och grönsaker.
Må så gott!
Det är inte dumt med veckoplanering. det borde jag också bli bättre på. Firren ser god ut!
SvaraRadera