Det är höst nu, men det finns fortfarande jordgubbar att få tag i, så idag tipsar vi om en fräsch och snygg efterrätt som syrran bjöd på - jordgubbs- och mangoterrine med glass och mandelbiscotti!
Man skivar mango och jordgubbar tunt, tunt och varvar sedan i en plastfoliad form som man stoppar in i frysen.
I god tid inför serveringen tar man fram den och skär så småningom i skivor och serverar med en god glass och mandelbiscotti.
Receptet i sin helhet hittar du här!
Idag regnar det och är allmänt tråkigt ute. Mattias är i älgskogen och förbereder för älgjakten som börjar imorgon. Love är i fjällen på träningsläger, Tea skrotar i pyjamasen fortfarande. Själv försöker jag planera inför den kommande veckan så att det fungerar med barnens aktiviter och att de hinner äta innan. En del har det så varje vecka, men vi är bortskämda med att någon av oss är hemma och fixar maten innan de ska iväg.
Puttra på en köttfärssås idag, förbereda en soppa och fiskgratäng imorgon... hm, ugnstekt falukorv en dag. Blir nog bra det. :)
/Åsa
Ååh va gott!
SvaraRaderaWow! Vilken cool efterrätt. Och god!
SvaraRaderaOj vilken snygging:) Låter gott också:)
SvaraRadera