Igår bakade jag och Tea muffins.Vi hade syrliga plommon hemma så vi petade ner några klyftor i varje.
Jag har en förkärlek till att ha smul på mina muffins. Idag gjorde vi smulet av, förutom mjöl och margarin, muscovadosocker och kardemumma.
Det funkar ju lika bra med andra smaksättningar på muffinssmul, tex kanel till äpplen eller limesmul som är en riktig hit till blåbär!
Ett tips är att göra muffinsen färdiga fram till avbakningen och stoppa de som inte ska ätas direkt i frysen obakade. Sedan är det bara att plocka fram dem när man är fikasugen och stoppa in i ugnen och grädda de extra länge.
Nybakat är godast!
/Åsa
Det funkar ju lika bra med andra smaksättningar på muffinssmul, tex kanel till äpplen eller limesmul som är en riktig hit till blåbär!
Ett tips är att göra muffinsen färdiga fram till avbakningen och stoppa de som inte ska ätas direkt i frysen obakade. Sedan är det bara att plocka fram dem när man är fikasugen och stoppa in i ugnen och grädda de extra länge.
Nybakat är godast!
/Åsa
Klart ni ska våga öppna kylskåpsdörren så vi får kika in!
SvaraRaderaVisste inte att man kunde stoppa dem ogräddade i frysen. Muffins är ju helt klart bäst nygräddade och med smultäcke på.
SvaraRadera