Här kommer en enkel men god fiskrätt med sting!
Laxgratäng med chili!
Så här gjorde vi:
500 gr Laxfilé
5 dl Cremefraiche
2 msk Sambal Oelek
Parmesanost
1 kg Potatis
1 dl Mjölk
1 Smörklick
Salt & Peppar
Skala och koka potatisen, gör en potatismos av potatis, mjölk och en smörklick, smaka av med salt och peppar, tillsätt gärna lite riven parmesanost.
Lägg laxen i en ugnssäker form, blanda cremefraichen med sambal, ca 1dl riven parmesan och salta och peppra. Bre över laxen med cremfraicheblandningen, klicka moset runt om.
Avsluta med att strö parmesanost över.
Gratinera i ugnen 220 grader i ca 20 min.
Receptet lånade vi härifrån
//Mattias
Så här gjorde vi:
500 gr Laxfilé
5 dl Cremefraiche
2 msk Sambal Oelek
Parmesanost
1 kg Potatis
1 dl Mjölk
1 Smörklick
Salt & Peppar
Skala och koka potatisen, gör en potatismos av potatis, mjölk och en smörklick, smaka av med salt och peppar, tillsätt gärna lite riven parmesanost.
Lägg laxen i en ugnssäker form, blanda cremefraichen med sambal, ca 1dl riven parmesan och salta och peppra. Bre över laxen med cremfraicheblandningen, klicka moset runt om.
Avsluta med att strö parmesanost över.
Gratinera i ugnen 220 grader i ca 20 min.
Receptet lånade vi härifrån
//Mattias
Låter gott! Skulle nog gillas av alla i vår familj tror jag så det kommer att provas.
SvaraRaderaTack!
Detta låter riktigt gott!
SvaraRadera