Följ min blogg med bloglovin

onsdag 2 januari 2013

Nyårsafton 2012

Vi har redan berättat lite om vårt nyårsfirande som var lite annorlunda i år då vi inledde med Nyårsraketen.
Här kommer ett smakprov från vår nyårsmeny!
Förrätt:
Gratinerad hummer i vitlökssmör

Varmrätt:

Konjaksflamberad älgfilé med hasselbackspotatis


Efterrätt:

Glassbomb med mandelcrunch



Till varmrätten drack vi en riktigt finvin som vi köpte på Terrenos vingård i Toscana när vi var där för två somrar sedan.

Terrenos MM från 2003!

2012 slutade gott för oss och 2013 har börjat minst lika bra!
Ha det Gott!
/Mattias


6 kommentarer:

  1. Det låter som en kanoners god och fin nyårsmeny! Glassbomb står på listan att prova göra detta året, det låter så gott.

    God fortsättning till er

    SvaraRadera
  2. Vilken supermeny! Åh, jag måste äta lite hummer snart. Är så ruggigt gott.

    SvaraRadera
  3. Det där var minsann en fin nyårsmeny!
    God fortsättning

    SvaraRadera
  4. Vilken god nyårsmeny!!! Verkar ju supergott allt!!

    SvaraRadera
  5. Låter som en riktigt god meny...
    Trevlig kväll

    Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera
  6. God fortsättning o hoppas ni hade en trevlig nyårhelg!... o vilken fantastisk meny!

    SvaraRadera