Här har woken fått sällskap av fräscha äpplen och en sweetchilisås!
½ purjolök
½ zucchini
2 äpplen
500 g älgbiff
salt och peppar
olja
2 dl creme fraiche
sweetchilisås, efter smak!
ca ½ dl vatten
cashewnötter
Koka couscousen och ställ åt sidan.
Strimla purjolök. Dela zucchinin mitt itu och skär skivor. Skär äpplet i tunna klyftor. Woka purjolök och zucchini i olja, salta och peppra. Lägg åt sidan. Woka äppelklyftorna. Lägg åt sidan.
Stek köttet snabbt i olja, salta och peppra.
Blanda i purjolök, zucchini och äpple och blanda runt. Rör ner crème fraiche, sweet chili och vatten, låt det bli varmt.
Servera med couscous och cashewnötter.
Lite torkad chili skulle gett den lite mer bett, men det får bli nästa gång.
/Åsa
Lite torkad chili skulle gett den lite mer bett, men det får bli nästa gång.
/Åsa
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar