Följ min blogg med bloglovin

måndag 29 augusti 2011

Pepparkvarn

För ett tag sedan gick vår pepparkvarn sönder, det är då man känner vilken skillnad det är på nymald svartpeppar och den grovmalda peppar som går att köpa på affären, det smakar ju inget av den grovmalda..

När vi i helgen var på Ikea tänkte vi köpa en pepparkvarn där, men då hade den stora fina kvarnen utgått ur sortimentet och nu var det bara en liten plastig sak som dom hade.

När vi gick runt i butikerna hittade vi några fina kvarnar, men priset (6-700kr) var lite väl i överkant.
 Men till sist hittade vi kvarnen på Clas Ohlssons av alla ställen, en stor kvarn, maler fint och kostade 99kr, när man såg priserna på de andra kvarnarna känns det lite som ett fynd!

/Mattias
2 kommentarer:

  1. Vi har fortfarande våra kära IKEAkvarnar kvar, men de börjar trilla samman så smått. Har också kollat på nya där eftersom vi tyckt de gamla har varit så himla bra, men de som finns nu verkar inte alls lika bra. Bra tips att kolla på C-O när det väl blir tid för nyanskaffning.

    SvaraRadera
  2. Nymalen svartpeppar är vi beroende av i detta hemmet. Hade en billig IKEA-kvarn som var jättebra som tyvärr gick i golvet. Sen hittade min sambo en mindre snygg men skitbra som vi har nu. Nä, lägga dyra pengar på pepparkvarn gör jag inte. Kollar nog in claes olsson. Snygg!

    SvaraRadera