Följ min blogg med bloglovin

onsdag 7 mars 2012

Surdeg

Förra veckan tipsades jag via en blogg om att det nu finns surdeg att köpa färdigt i matbutiken.

Inte en dag för tidigt tycker jag!

Jag brukar göra egen surdeg och har oftast en burk stående i kylen, men när tidpunkten infinner sig för bak så har jag allt som oftast glömt att mata och "putta igång" den.Jag hoppas den lever upp till mina förhoppningar!

Någon som har testat?

Det är snålt med uppdateringar här, men just nu tar sportlovet all tid. ja, alltså det heter ju s p o r t l o v så vi sportar på för fullt! Idag var vi till skidskyttestadion och jag tyckte precis jag hörde några förbipasserande mumla något om "...ny Neuner" när jag låg på mattan och sköt!

Må så gott!

/Åsa


4 kommentarer:

 1. Nej, än har vi inte testat men vi tar alla inlägg om burken som ett tecken på att det är dags. Har läst ett gäng olika matbloggare tala sig varma om detta de senaste dagarna.

  SvaraRadera
 2. Skidskytte låter ju kul att testa!
  Såg denna i butik i går och hade inte hört talas om det. Kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt. Surdeg känns ju sådär ombonat och "lång-kokat". Nuförtiden finns det genvägar till allt!

  SvaraRadera
 3. Jäklar vad bra! Det ska testas!!

  SvaraRadera
 4. Jag tillhör då skeptikerna... :-) När jag läste innehållsförteckningen samt såg att man ändå skulle ha i jäst när bröden bakas. Men jag är väl bara petig kanske.

  SvaraRadera