Följ min blogg med bloglovin

fredag 16 juli 2010

Äta ute...


Igår var vi till stugan igen och hade en härlig eftermiddag och kväll i solen!
Jag och ungarna var ute och fiskade och Love fick upp en riktigt fin aborre, och då ville ungarna självklart äta aborre till middag... vi som skulle äta lax..


Laxen gjorde vi i foliepaket tillsammans med färskpotatis, lök, tomater och örter.
Lägg i allt utom fisken först och slå på ca 3/4 dl grädde och 3/4 dl vin (salta och peppra)
Lägg paketen på grillen i ca 10 minuter, öppna sedan paketen och lägg i laxen, tillsätt lite mer vin och grädde, förslut paketen igen och låt dom ligga på grillen i ca 10 minuter till!



Abborren tillagade vi i ett paket som vi gjort av en blöt tidning, är tidningen tillräkligt blöt, går den att lägga direkt på elden. Salta och peppra fisken, och lägg gärna i lite örter i fisken.

Grilla i elden i ca 10 minuter beroende på fiskstorlek, när ryggfenan lossnar lätt är fisken färdig.
//Mattias








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar