Följ min blogg med bloglovin

tisdag 21 september 2010

Vardagslyx

Idag bjöd Mattias på pannbiffar av älgfärs som han smaksatte med ajvar relish. Till pannbiffarna åt vi potatis från mammas pärland, tomater från växthuset och rödvinbärsgelé.



För att inte glömma persiljan som är plockad i trädgårdslandet! :)

Från växthuset har jag också skördat en hel del physalis, eller gyllenbär, och de är goda!


Det är bara några dagar kvar nu innan växthuset bommas igen för den här gången så det gäller att passa på att njuta!

/Åsa

2 kommentarer:

  1. Vilken lyx att ha egna physalis i växthuset!

    Jo man kan göra brulé utan brännare oxå, då skam an ställa in dom i ugnen på grill, högst upp, så blir sockret bränt. Vi har gjort det en gång och det man ska akta sej för är att låta dom stå för längs så brulén oxå blir varm för då blir det inte gott...

    SvaraRadera
  2. Här hemma är det numera verkligen lyx med älgkött (el färs). Maken hinner inte jaga lika mycket längre, vilket ger lite snålare med vilt i frysen. Och det är ju så gott!

    SvaraRadera