Följ min blogg med bloglovin

torsdag 30 september 2010

Godaste fiskgratängen

Vissa maträtter återkommer man vi alltid till och varierar aldrig trots att många recept lockar med andra varianter.

Jag har förut nämnt lasagnen med d e t som ett sådant exempel.

Ett annat är fiskgratängen "utan krusiduller" med vitt vin, persilja och parmesan.

Har man en gång gjort den så finns det liksom ingen anledning att göra fiskgratäng enligt något annat recept.


Här hittar du receptet hos Om jag var din hemmafru.


Ingen bild på fiskgratängen utan på nya timern, snygg och praktisk när man ställa två tider!

Nu ska jag klura på en ny veckomatsedel.

Uppdaterat: till er som undrat var vi köpte timern: här!

/Åsa

4 kommentarer:

  1. Attans vad fräck den är, vad har du hittat den?

    SvaraRadera
  2. Vilken schysst timer... en sådan skulle man ha :-) Kram Gourmetorsan

    SvaraRadera
  3. Ursnygg timer! En sån vill jag också ha. Vart finns den att köpa?
    Trevlig helg hela Må bra-familjen!

    SvaraRadera