Följ min blogg med bloglovin

torsdag 19 augusti 2010

Vardagsmat?

Igår landade tidningen Buffé i lådan, en recepttidning som vi verkligen brukar använda oss av.

Vi har som agerat testlagare på egen hand kan man kanske säga.
Vi brukar försöka göra testlagarrecepten, något av recepten från Billiga Veckan (tror jag det heter) och en del annat förstås. Ibland blir det återkommande favoriter och ibland blir det bara en gång, men då har vi i alla fall varierat middagsmaten den dagen i alla fall.

Under sommaren har veckoplaneringen legat på is, men det finns utrymme för att vara mera spontan när man är ledig och beroende på vad det är för väder.

På måndag börjar skolan och alla aktiviteter tar fart och för att underlätta är det dags att börja med matlista igen tänkte jag, hm fram med tidningen och klura...


Ingen matbild idag. För en dryg vecka sedan när vi åkte över Indalsälven vid 11-tiden på kvällen var det så här vackert!

/Åsa

2 kommentarer:

 1. Även här har matlistan legat på is udner sommaren men denna veckan har vi (läs jag) tagit nya tag. Jag kommer nog lägga ut veckans matsedel som ett inlägg under hösten tror jag.
  Idag blev det risotto med köttrester från grillspett.

  Kram!

  PS. Buffé använder jag också en hel del.

  SvaraRadera
 2. Här har vi oxå veckomeny, men precis som ni så blir det lite si och så under sommaren. Vädret styr ganska mycket då känns det som, precis som du skriver.
  Vi funderade faktiskt på att skicka in anmälan till att vara testlagare när de sökte i detta numret av Buffé, men det kan nog bli lite problem eftersom Håkan jobbar i en ICAaffär, brukar vara så att man inte får vara med i deras tävlingar osv då. Får se hur vi gör.

  SvaraRadera