Mera småplocksmat kommer här!
Skrynkliga potatisar med aioli
20 potatisar
2 msk rapsolja
flingsalt
Blanda potatisarna med oljan i en ugnsäker form. Strö över flingsaltet och ställ in i ugnen i 200° i ca en timme. Rör om då och då.
2 äggula
1 msk vinäger
1½ dl rapsolja
4 vitlöksklyftor
satl & peppar
Pressa vitlöken i en skål. Vispa ner äggulorna och vinägern och vispa sedan i oljan droppvis. Smaksätt aiolin med salt och peppar.
2 äggula
1 msk vinäger
1½ dl rapsolja
4 vitlöksklyftor
satl & peppar
Pressa vitlöken i en skål. Vispa ner äggulorna och vinägern och vispa sedan i oljan droppvis. Smaksätt aiolin med salt och peppar.
Det blev mycket godare än det låter (och ser ut)!!
/Åsa
vad spännande! och aioli som är så gott.
SvaraRaderahoppas att ni får en fin helg!